Školovanje i profili

Školovanje i profili

ŠKOLOVANJE I PROFILI

Redovno školovanje

Ovakav način rada podrazumeva lakše i brže usvajanje gradiva i omogućava besplatno pohađanje raznih vrsta kurseva.

Vanredno školovanje

Poseban vid edukacije za odrasle i sve one, koji nisu u mogućnosti da redovno prate nastavu.

Online školovanje

Sve diplome koje sutra možete unovčiti, kod nas možete steći učenjem na daljinu, putem online školovanja.

Profili i stepen stručne spreme

Viva Asja Vam nudi mogućnosti prekvalifikacije i dokvalifikacije za sve profile i stepene stručne spreme

Ekonomski tehničar

Ekonomski tehničar je obrazovni profil četvrtog stepena, perspektivan i jako puno tražen. Nakon završenog školovanja učenik može obavljati sve vrste finansijskih poslova, preduzetništva, menadžmenta i poslove vezane za oblast marketinga i istraživanja tržišta.

Turistički tehničar

Turistički tehničari moraju posedovati izuzetne organizatorske sposobnosti, kao i sposobnost uspostavljanja komunikacije jer su u neprestanom kontaktu s ljudima. Nakon završenog školovanja učenici mogu da organizuju i prodaju turističke aranžmane, prodaju i posreduju u prodaji ugostiteljskih i turističkih usluga,organizuju boravak i putovanja turista na mnoga turistički privlačna mesta.

Lingvistički smer

Ukoliko po završetku školovanja želite da upišete neki od fakulteta sa područja književnosti, prava, žurnalistike, sociologije i njima slične, lingvistički smer je idealna solucija za vas.

Grafički smer

Grafički dizajn je u osnovi bilo koji vizuelni medij koji ima cilj da izrazi komunikaciju. U zadnjih 20 godina je zanimanje čija je potražnja sve veća i veća. Jedan od mnoštvo poslova gde je neophodan dizajner je izrada novih sajtova koji se ne mogu uraditi bez dobrog dizajna,  zatim sve što vidite oko sebe je na neki način prošlo neki dizajn.

IT smer

Učenici koji se opredele za školovanje u specijalizovanom IT smeru se automatski opredeljuju za uspešnu budućnost u kojoj će imati siguran i izuzetno plaćen posao. Tokom školovanja učenici ovladavaju svim konceptima programiranja i upoznaju se sa različitim pristupima pri rešavanju problema programiranjem.