Školovanje i profili

Školovanje i profili

ŠKOLOVANJE I PROFILI

Redovno školovanje

Ovakav način rada podrazumeva lakše i brže usvajanje gradiva i omogućava besplatno pohađanje raznih vrsta kurseva.

Vanredno školovanje

Poseban vid edukacije za odrasle i sve one, koji nisu u mogućnosti da redovno prate nastavu.

Online školovanje

Sve diplome koje sutra možete unovčiti, kod nas možete steći učenjem na daljinu, putem online školovanja.

Profili i stepen stručne spreme

Viva Asja Vam nudi mogućnosti prekvalifikacije i dokvalifikacije za sve profile i stepene stručne spreme

Ekonomski tehničar

Ekonomski tehničar je obrazovni profil četvrtog stepena, perspektivan i jako puno tražen. Nakon završenog školovanja učenik može obavljati sve vrste finansijskih poslova, preduzetništva, menadžmenta i poslove vezane za oblast marketinga i istraživanja tržišta.

Turistički tehničar

Turistički tehničari moraju posedovati izuzetne organizatorske sposobnosti, kao i sposobnost uspostavljanja komunikacije jer su u neprestanom kontaktu s ljudima. Nakon završenog školovanja učenici mogu da organizuju i prodaju turističke aranžmane, prodaju i posreduju u prodaji ugostiteljskih i turističkih usluga,organizuju boravak i putovanja turista na mnoga turistički privlačna mesta.

Lingvistički smer

Ukoliko po završetku školovanja želite da upišete neki od fakulteta sa područja književnosti, prava, žurnalistike, sociologije i njima slične, lingvistički smer je idealna solucija za vas.

Grafički smer

Grafički dizajn je u osnovi bilo koji vizuelni medij koji ima cilj da izrazi komunikaciju, bilo da pošalje poruku od predstojećoj žurci putem flajera ili da prikaže prelepe mogućnosti najnovijeg iPhone uređaja u štamanim reklamama.

IT smer

Učenici koji se opredele za školovanje u specijalizovanom IT smeru se automatski opredeljuju za uspešnu budućnost u kojoj će imati siguran i izuzetno plaćen posao. Tokom školovanja učenici ovladavaju svim konceptima programiranja i upoznaju se sa različitim pristupima pri rešavanju problema programiranjem.

Dizajner enterijera i industrijskih proizvoda

Na ovom smeru učenici razvijaju umetnički smisao preuredjivanja prostora i uče da postepeno dolaze do realizacije u procesu dizajna, od idejnog rešenja, tehničke dokumentacije do završnog modela industrijskog proizvoda.