[vc_row][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1554983571126{margin-bottom: -20px !important;}”][vc_single_image image=”30948″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ css=”.vc_custom_1554983234184{margin-bottom: -35px !important;}”][vc_column_text]Omogućava sticanje diplome nakon završetka izabranog obrazovnog profila redovnim održavanjem nastave u prostorijama Škole, u skladu sa nastavnim planom i programom za izabrani obrazovni profil, odobrenim i utvrđenim od strane nadležnog Ministarstva.

Profesori rade sa maksimalno deset učenika u odeljenju što pruža višestruke prednosti. Svaki od učenika dobija mogućnost da maksimalno razvije kako svoju individualnost tako i kreativnost. Takođe, ovakav način rada omogućava lakše i brže usvajanje gradiva, pa učenicima ostaje više vremena da pohađaju besplatno razne vrste kurseva koje škola pruža zainteresovanima.

Udžbenike odobrene od strane nadležnog Ministarstva, našim učenicima, obezbeđuje Škola, uz saradnju i konsultaciju profesora.

Nastavni plan i program je osmišljen tako da omogućava uspešan nastavka školovanja na bilo kom državnom ili privatnom fakultetu.

U ovoj školi pored upisanog željenog četvorogodišnjeg profila svaki od učenika dobija mogućnost besplatnog polaganja diferencijalnih ispita za jos jedan željeni četvorogodišnji profil za koji je škola akreditovana.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1554983024873{border-top-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;}”][vc_column][vc_column_text]To faktički znači da učenici nakon čeiri godine redovnog školovanja dobijaju dve diploma četvrtog stepena, konkretno diploma ekonomskog tehničara i diploma turističkog tehničara. Takođe, svake školske godine učenik dobija od škole besplatno po svom izboru jedan željeni kurs sa kojim dopunjuje i oplemenjuje svoja znanja. To znači da je svaki učenik od škole dobijo gratis četri željena kursa koja ga najviše animiraju.

Sve ovo napred navedeno čini školu jedinstvenom kada je u pitanju redovna nastava u sistemu obrazovanja Republike Srbije

Škola organizuje niz tematskih ekskurzija, kako u okviru tako i van zemlje. To učenicima omogućava da imajuu proekciju kako će njihov posao sutra zaista, u praksi izgledati.

Učešće u radionicama i projektima će stimulisati učenike da još bolje shvate suštinu delatnosti koje će sutra biti njihov životni poziv.Istovremeno saradnjom sa brojnim prestižnim institucijama (bankama, osiguravajućim društvima, turističkim agencijama, a pre svega ciljnim fakultetima) daće redovnim učenicima veliki kvantum znanja, koje druge škole ne nude.

U školi takodje radi psihološko savetovalište koje prati rad ali, i pomaže u sazrevanju i odrastanju svakog od njih. To je velika pomoć roditeljima jer su deca praćena budim okom profesora i psihologa , koji će ih na opšte zadovoljstvo pretvoriti u samostalne, zrele i odgovorne ličnosti.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]