Redovno školovanje

Redovno školovanje

Omogućava sticanje diplome nakon završetka izabranog obrazovnog profila redovnim održavanjem nastave u prostorijama Škole, u skladu sa nastavnim planom i programom za izabrani obrazovni profil, odobrenim i utvrđenim od strane nadležnog Ministarstva.

Profesori rade sa maksimalno deset učenika u odeljenju što pruža višestruke prednosti. Svaki od učenika dobija mogućnost da maksimalno razvije kako svoju individualnost tako i kreativnost. Takođe, ovakav način rada omogućava lakše i brže usvajanje gradiva, pa učenicima ostaje više vremena da pohađaju besplatno razne vrste kurseva koje škola pruža zainteresovanima.

Udžbenike odobrene od strane nadležnog Ministarstva, našim učenicima, obezbeđuje Škola, uz saradnju i konsultaciju profesora.

Nastavni plan i program je osmišljen tako da omogućava uspešan nastavka školovanja na bilo kom državnom ili privatnom fakultetu.

U ovoj školi pored upisanog željenog četvorogodišnjeg profila svaki od učenika dobija mogućnost besplatnog polaganja diferencijalnih ispita za jos jedan željeni četvorogodišnji profil za koji je škola akreditovana.

To faktički znači da učenici nakon čeiri godine redovnog školovanja dobijaju dve diploma četvrtog stepena, konkretno diploma ekonomskog tehničara i diploma turističkog tehničara. Takođe, svake školske godine učenik dobija od škole besplatno po svom izboru jedan željeni kurs sa kojim dopunjuje i oplemenjuje svoja znanja. To znači da je svaki učenik od škole dobijo gratis četri željena kursa koja ga najviše animiraju.

Sve ovo napred navedeno čini školu jedinstvenom kada je u pitanju redovna nastava u sistemu obrazovanja Republike Srbije

Škola organizuje niz tematskih ekskurzija, kako u okviru tako i van zemlje. To učenicima omogućava da imajuu proekciju kako će njihov posao sutra zaista, u praksi izgledati.

Učešće u radionicama i projektima će stimulisati učenike da još bolje shvate suštinu delatnosti koje će sutra biti njihov životni poziv.Istovremeno saradnjom sa brojnim prestižnim institucijama (bankama, osiguravajućim društvima, turističkim agencijama, a pre svega ciljnim fakultetima) daće redovnim učenicima veliki kvantum znanja, koje druge škole ne nude.

U školi takodje radi psihološko savetovalište koje prati rad ali, i pomaže u sazrevanju i odrastanju svakog od njih. To je velika pomoć roditeljima jer su deca praćena budim okom profesora i psihologa , koji će ih na opšte zadovoljstvo pretvoriti u samostalne, zrele i odgovorne ličnosti.